De natuur als wegwijzer

Gepubliceerd op 11 januari 2024 om 11:49

Ken je dat? Je bent al een tijdje onrustig en zoekende, maar je weet eigenlijk niet waarnaar. Of, je bent juist heel gericht aan het zoeken, maar vindt steeds maar niet wat je zoekt. Dat is vaak het moment dat ik probeer te vertragen.

Laatst deed ik dat tijdens een goed verzorgd stilte weekend in Horssen Tijdens een boerenpad wandeling liep ik dwars door het Gelderse landschap. Het regende en ik had mijn capuchon op, mijn blik gericht naar de grond. En daar ontvouwden zich verschillende prachtige plaatjes van de natuur, waar ik een foto van nam met mijn telefoon. Zoals deze witte veer in het groene gras. Ieder van ons zou hier een andere betekenis aan kunnen geven, maar voor mij was dit het signaal van: 'alles komt goed, laat mij maar de weg wijzen.' Door dit beeld herinnerde ik me weer met hoeveel plezier ik mij als beginnend coach had verdiept in coachen met de natuur. De workshops van Nanette Kant gaven mij destijds het duwtje in de juiste richting. De veer in het gras deed hetzelfde, maar dan 15 jaar later. Daarom heb ik besloten om ook (weer) buiten te gaan coachen. Al wandelend laten we de natuur jou de weg wijzen.

Met veel plezier begeleid ik jou tijdens een coaching sessie buiten in de natuur. Zie voor prijs en locatie deze pagina


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.